Monique van Stokkum | Kunst om in te bewaren
class="page-template page-template-template_portfolio_masonry page-template-template_portfolio_masonry-php page page-id-496 siteorigin-panels wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12 vc_responsive"

Kunst om in te bewaren

Herinneren met een glimlach

Op zoek naar iets bijzonders om dierbare, persoonlijke herinneringen in te bewaren?

Sinds een paar jaar maak ik kleine en grotere kunstobjecten voor kinderen en volwassenen waar herinneringen in bewaard kunnen worden. Dat kan ook as zijn.
Ieder mens heeft de behoefte om kleine dingen te bewaren die om wat voor reden dan ook belangrijk zijn. Dat kan in een schoenendoos, maar waarom niet in een mooi kunstwerk?

Het zijn unieke en persoonlijke kunstwerken want ze zijn allemaal anders. Er zijn kleine, houten objecten met onderin een holte voor een kleine herinnering, er zijn kastjes met een deurtje waar dierbare spulletjes in geborgen kunnen worden en er zijn kistjes om je schatten in te bewaren. Wat meer ruimte bieden de grotere kastjes en kisten.
Zowel de kleine als grotere objecten zijn ook geschikt voor as bestemming en bieden een mooi persoonlijk alternatief voor de mogelijkheden die doorgaans geboden worden.

Op school of in uw bedrijf kan behoefte zijn aan een plek om stil te staan bij een overleden kind, ouder, medewerker. Misschien leuk om te weten dat sommige kastjes openingen hebben waar briefjes ingestoken kunnen worden.
Wellicht kan een van mijn objecten helpen.

“Is er ruimte voor persoonlijke wensen?” Ja, ik kan wensen verwerken om het nog persoonlijker te maken.
Ieder bewaarkunstwerk heeft zijn eigen thema. Gebruikte materialen zijn hout, olie- en acryl-verf, bladgoud, papier, metaaldraad,diverse fournituren.

Mijn werk promoot ik ook via de website van RememberMe een onafhankelijk online magazine waar u inspiratie op kunt doen rondom afscheid. U vindt mij daar via: home, leveranciers, na de uitvaart, herinneringsproducten.

NO MORE POSTS TO SHOW